Notice: Undefined variable: RC92FBC1E897D12BC703CD7124DAAC02C in /home/www/radio/forum/Packages/temp/style.css.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
Nowa audycja interaktywna pt "Godzina z ..."
Ankieta
Pytanie: Najbardziej odpowiada mi termin
Czwartek po 20.00 - 6 (85.7%)
Wtorek 19.00 - 20.00 - 0 (0%)
Sobota po 17.00 - 1 (14.3%)
Głosów w sumie: 7

Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: Nowa audycja interaktywna pt "Godzina z ..."  (Przeczytany 2455 razy)
yeti
Administrator
Nowy użytkownik

7508195
Zobacz profil Email
« : Luty 03, 2009, 08:37:06 »

Kiedyś dawno temu Leszek proponował Mi prowadzenia własnej audycji. Cóż powiedzieć propozycja była ciekawa, ale z czasem u mnie był problem. Lecz i to się dało przeskoczyć.

Konkretnie jeszcze nie sprecyzowałem godziny i dnia nadawania audycji, wszystko zależy od Was słuchaczy. W końcu ma to być w momencie kiedy możecie słuchać, bo inaczej po co grać ?

Moje propozycje to (według mnie najbardziej odpowiadającej pory)

- Czwartki po godzinie 20.00 tutaj może być dłużej nie tytułowa godzina
- Wtorki 19.00 - 20.00 (przed audycją Klimatologia)
- Sobota 17.00 (czyli po audycji Muzyka z Bortnika)

No dobra to tyle odnośnie terminów, ale na czym polega ta interaktywność audycji. Otóż w założeniu przez godzinę gram twórczość jednego wykonawcy. Wykonawcę wybieracie Wy.
No tak ale skąd wybrać ? Już piszę, wykonawców proponuje ja (zwykle będzie to 2), lub Wy na forum lub w czasie trwania audycji na czacie i tworzę sondę na forum. Zwycięzca tej sondy to wykonawca którego twórczość będzie grana.

Oczywiście mogą odstąpić pewne wyjątki typu walka stylów muzycznych, wszystko zależy od rozwoju całej tej akcji Mrugnięcie
leszek
Radiowiec
Ekspert

lepiej rzadziej a częściej!

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Luty 04, 2009, 03:18:25 »

yeti!!!
Wielka radośc mi sprawiłeś! Czas najwyzszy, zebyś sie sprawdził jako Pan Redaktor a nie tylko jako nasz supertechnik!
Czekamy na audycje i nadstawiamy uchy....

Są rzeczy znane i nieznane a pomiędzy nimi są drzwi...
yeti
Administrator
Nowy użytkownik

7508195
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Luty 08, 2009, 07:24:15 »

Ludzie głosować, pisać coś Mrugnięcie

Bo 6 głosujących to mało

Jak narazie wygrywa czwartek

Więc startujemy 12 lutego o godzinie 20.00 planowo do 21.00 ale pewnie dłużej.

Zachęca do głosowania na wykonawcę w pierwszej audycji, w temacie http://www.radioznadorli.pl/forum/index.php?topic=45.0
Strony: [1]
Drukuj
Skocz do: